Noppies baby

 

 

Geboortecadeau van Noppies

 

Voor iedere nieuw geboren inwoner van onze provincie hebben we iets leuks bedacht. Voorheen kreeg iedere nieuwe baby sinds jaar en dag een saai baby bord, lepel en vorkje. Het was een beetje een achterhaald, leuk bedoeld concept, gewoon ter verwelkoming van de nieuwe bewoner van de gemeente. Maar deze geste is eens flink onder de loep gelegd binnen onze gemeente overleggen. De vraag rees of dit nog wel voldoet aan de behoefte van de moderne mens. Is er geen manier om dit leuker en aandachtiger aan te pakken?

Na lang beraad is de gemeente tot de conclusie gekomen dat het beter en leuker kan. Je hebt namelijk als gemeente zijnde meestal negativiteit te melden en juist het verwelkomen van een nieuwe inwoner is natuurlijk een heugelijke gebeurtenis, dus een kans om en de provincie en de gemeente een keer in een positief daglicht te plaatsen.

Er werden een aantal opties aangedragen en daar hebben we een keus uit gemaakt. Het is een rompertje geworden van Noppies baby. Dit merk is hip en staat bekend om haar onwaarschijnlijk zachte en baby vriendelijke stoffen. Het zit erg comfortabel en wordt verpakt in een schattig doosje. De eerste doosjes zijn al bezorgd en de reacties zijn allemaal hartverwarmend. Wij van de provincie en gemeente zijn blij dat we deze beslissing hebben genomen om op deze manier toch weer een beetje positiviteit te kunnen brengen bij de mensen thuis.

De reacties gingen van: oh wat fijn, een rompertje, dat hadden we net nodig! Tot aan; wat een vriendelijk gebaar vanuit de gemeente, onze baby voelt zich welkom! Kortom lof alom!