Energieleveranciers vergelijk je snel via Consumind.nl

Energieleveranciers zijn verantwoordelijk voor de levering van stroom en gas in jouw woning. Sinds de liberalisering van de energiemarkt zijn er in Nederland wel meer dan 28 energieleveranciers actief. Nederland kent dus een ruime keuze waar uit je vrij bent om te kiezen. Het kan best een klus zijn om deze allemaal met elkaar te vergelijken. Daarom heeft Consumind een kant-en-klaar overzicht met alle leveranciers voor je gemaakt om deze gemakkelijk met elkaar te vergelijken. Meer weten? Lees dan verder!

De vergelijker voor meer dan 750.000 huishoudens

Consumind is al voor meer dan 750.000 huishoudens een helpende hand bij het besparen op de energiekosten. Meer dan 28 energieleveranciers worden vergeleken in een kant-en-klaar overzicht met alle tarieven, kosten en zelfs klantwaarderingen. Aan de hand van dit overzicht kun je de gas-, stroom- en vaste leveringskosten vergelijken en weet je precies welke energieleverancier het voordeligste is.

Omdat energieleveranciers elke maand andere tarieven hanteren, kun je via Consumind elke maand een up-to-date overzicht aanvragen door simpel weg je gegevens in te vullen. Je hebt dan altijd de actuele tarieven die leveranciers hanteren voor nieuwe klanten bij de hand en weet je wat het juiste moment is om een overstap te maken.

Switch gemakkelijk tussen twee energieleveranciers

Wanneer je een vergelijking hebt gemaakt via Consumind, kun je ook gemakkelijk overstappen naar een andere leverancier. Consumind heeft namelijk een speciale overstapservice voor haar klanten. Deze service zorgt ervoor dat alles voor je geregeld wordt. Zij zeggen je oude energieleverancier op, vragen het contract aan bij de nieuwe energieleverancier en regelen al de administratie voor je. Het enige wat jij hoeft te doen is de meterstanden door geven en het termijnbedrag overmaken naar de nieuwe energieleverancier. Zo kun je makkelijk switchen tussen twee energieleveranciers.

Start vandaag nog!

Vergelijk vandaag nog meer dan 28 energieleveranciers met elkaar via Consumind, verlaag je tarieven en bespaar tot wel €300,- op je energiekosten. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt voor je gas en stroom én dat je gebruikt maakt van de meest voordelige tarieven van dit moment. Prettig geregeld!